Amnesty International, een organisatie in verregaande staat van ontbinding

Amnesty International, de NGO waar niet-blanken als nikkers geminacht worden krijgt nul op tien voor hun haatrapport waarbij ze Israël wegzetten als een apartheidsregime. NGO-monitor heeft het AI-rapport geanalyseerd en wijst op het bedrog, de belangenvermenging en duidt de motieven van deze Jodenhatersclub

U kan het volledige rapport hier lezen 

Begonnen als Amnesty International (AI) verworden tot Amnesty Multinational en geëindigd als Antisemitism International met de publicatie van het schaamteloze  "Israël is een apartheidsregime"-rapport. AI verwordt daarmee tot een organisatie van Jodenhaters niet omdat ze kritiek uiten op het Beloofde Land maar omdat ze lasteren, verzwijgen, getuigenissen fabriceren maar vooral omdat ze zelf hun intenties niet langer verborgen houden. Samengevat: Joodse staat ongewenst. De haha's (humanitaire hedonisten) willen met dit valse rapport hun doel bereiken; het ontnemen van het zelfbeschikkingsrecht van de Israëli's, tenminste dat van de Joodse burgers aldaar. 

AI gebruikte eerde de receptuur van dr. Gazacaust

Het is niet de eerste keer dat AI dit soort verregaande bedrog pleegt. Voor de inval in Irak leverde ze een fake-rapport over het uitmoorden van kinderen om deze oorlog te verantwoorden. Zoals u weet is voor terreurorganisaties het rondzeulen met dode kinderen of met foto's daarvan een geliefkoosde bezigheid. NGO's maken daarvan dankbaar gebruik of denk aan onze Belgische dr. Gazacaust Marc Van Ranst die op het internet foto's publiceerde van kleine kinderen die omkwamen in Gaza. Van Ranst deed niets om de identiteit van deze kinderen te verbergen erger nog het ging om Syrische kindjes. Maar zowel voor AI  - als voor deze infame extremistische arts -  is het opwekken van de volkswoede met de intentie het delegitimeren van Israël te bereiken belangrijker dan enige deontologie. 

De AI-negerslavernij 

AI met Jodenhaatcartoon en desinformatie in Vlaamse schoolboeken

Niettegenstaande AI beweert geen geld te accepteren voor hun 'onafhankelijke' rapporteringen is niets minder waar.  Tante Google is springlevend is en u zich via haar diensten een beeld vormen van de  inkomsten en van de geldgraaiende top. En nu we het toch over Apartheid hebben blijkt dat de blanke AI'ers, de graaiers aan de top, hun niet-blanke AI-medewerkers als het vuil van de straat behandelt. Waarbij het N-woord niet geschuwd werd. Voor alle duidelijkheid het N-woord is niet neger maar nikker. 

AI is duidelijk een organisatie in verregaande staat van ontbinding. Mischien kan de burgemeester van Maaseik, die met de goede neus, met de fiets langsrijden om het lijk te vinden. We kunnen toch niet het leger inzetten om deze club Jodenhaters op te ruimen. 

Reacties