BDS'ers verbergen niet langer hun Jodenhaat

Voluit Jodenhaat bij BDS-beweging: 'we don't want two States'


‘From the River to the Sea, Palestine will be Free is een dodelijke slogan die zonder uitzondering wereldwijd bij de BDS-beweging - ook in ons land - opduikt tijdens de zogenaamde pro-Palestijnse betogingen. Dodelijk? Ja want deze kreet moedigt het vermoorden van Israëli's aan, op voorwaarde dat ze Joods zijn. De nieuwe slogan toont de intenties van deze onversneden Jodenhaters.


De nieuwe kreet klinkt nu in steeds meer steden, luister zelf:

Naast deze 'We don't want two states we want all 48' doet nog een slogan zijn intrede in de straten: 'Lang leve de intifada'. Door anti-Israëlische Jodenhaters is deze infame roep bijzonder gesmaakt omdat elke intifada dode Joden oplevert. Het is bekend dat extreemlinkse aanhangers van de BDS-movement van PvdA tot CD&V vooral respect hebben voor de Joden die al vermoord werden door het naziregime. Maar voor de nog levende Joden zien ze dat liever anders omdat die nog niet om het leven gebracht zijn? Aan hun sloganeske Hamaspropaganda te horen bestaat er weinig twijfel.

Hallo CD&V...

Politiek is het geen grote verrassing dat PvdA-PTB, Ecolo en Groen aanhangers van deze beweging van Jodenhaters zijn. Verrassend is wel dat één van de voortrekkers ervan de Leuvense CD&V'er Els Van Hoof is. Van Hoof krijgt er maar niet genoeg van en wil zelfs Belgische bedrijven boycotten als die zaken doen met de vermaledijde Joden, zij riep op om daarvoor één miljoen handtekeningen te verzamelen om haar hatelijkheden in het Europese Parlement te laten bespreken. Helemaal te gek is dat deze dame voorzitter is van de commissie Buitenlandse Betrekkingen van het Federaal Parlement. En helemaal van de pot gerukt is dat CD&V deze dame, die PvdA en andere extremisten op links voorbij steekt haar gang laat gaan!

Kritiek op Israël is geen jodenhaat?

Voor alle duidelijkheid nog dit: niet alle Jodenhaat is strafbaar de wetgeving beperkt zich tot het minimaliseren of ontkennen van de Holocaust of het oproepen tot haat. We blijven het herhalen kritiek op Israël is geen uiting van Jodenhaat maar de leugens en lasterlijkheden van Herremans en de adepten van deze maagd van Zeven Smarten van Hamas om de enige democratie in het Midden-Oosten te demoniseren vallen niet onder de noemer kritiek.


Reacties