De humanitaire Hedonisten (HH's) mogen gerust kritiek uiten op Israël maar...

Kritiek op Israël mag dan geen Jodenhaat zijn maar laster en leugens om een soevereine democratische Joodse staat te demoniseren zijn géén kritiek

Neen,neen, driewerf neen: kritiek op Israël is geen Jodenhaat. De verzwijgingen, verdraaïngen, lasterlijkheden en leugens van NGO's Broederlijk Delen, Pax Christi, Oxfam, Amnesty International etc. of van politieke partijen als Groen, Ecolo, PvdA/ PTB vallen niet onder de noemer 'kritiek'. Dat is evenmin  het geval met de statements en schabouwelijke strapatsen van de talrijke Israelbashers van A(bicht) tot  Z(inzen). 


Het klopt dat niet alle acties en uitingen van Jodenhaat strafbaar zijn maar dat het wel degelijk om Jodenhaat gaat is onmiskenbaar. Deze Jodenhaat heeft 
nu een stadium bereikt waarbij de Jodenhaters  graag zelf willen bepalen wat jodenhaat is en wat niet. Bij UNIA, waar Els Keytsman geacht wordt het antisemitisme te bestrijden, krijgt zelfs het oproepen tot haat tegen Joden bijval. Zo noemde een jurist van het Centrum de veroordeling door de rechter van oproepen om Joden te kelen geen rechtspraak maar 'kromspraak'. 

Mijn grootmoeder zaliger zou over dit zootje Groen Oxfam NGO- Janhagel kernachtig gezegd hebben: "op hun buik kunnen ze het schrijven". Vergelijkingen maken tussen Israël en het naziregime,  het verspreiden van leugens of eenzijdige informatieverstrekking , Joden afschilderen als overheersers en alle andere vormen van misleiding blijven onverminderd onder de noemer ordinaire Jodenhaat van de IHRA-definitie vallen maar de demoniserende obsessies van de HH's (de humanitaire hedonisten) zullen in de nabije toekomst steeds duidelijker herkend worden als dusdanig. 

Reacties