De grenzeloze Israëlhaat van Navi Pillay en VN Mensenrechtenraad

In november 2006,  het jaar dat de VN mensenrechtenraad werd opgericht, uitte de toenmalige secretaris-generaal van de VN Kofi Annan, scherpe kritiek op de wijze waarop deze raad (zoals de vorige raad) nog steeds functioneert, waarbij hij opmerkte dat "sinds het begin van hun werk hebben ze zich bijna volledig gericht op Israël." Annan voegde eraan toe "...er zijn andere crisissituaties, zoals in Soedan, waar ze geen woord hebben kunnen uitbrengen."

Navi Pilllay de vriendin van terrorristen, jodenhaters en Israëlbashers ook in ons land 

Bij de VN is het vijandige beleid een functie van de mensen die de VN bureaucratie aanstelt en geen ambtenaar is alom aanwezig  als het gaat om het oneerlijk aanvallen van Israël, dan Navi Pillay, die, onder andere Israël van Apartheid beschuldigt. Zij werd een voorstander van BDS (Boycot, Desinvestering en Sancties) tegen Israël. Zij verwees naar de door Hamas gecontroleerde Gazastrook als "bezet" gebied, ook al had Israël zich in 2005 eenzijdig uit Gaza had teruggetrokken. Dat en nog veel meer kan u lezen in een Fixed Inquiry rapport dat vandaag verscheen 



Factfinding herleidt tot boosaardige verdraaïng van feiten 

Pillay heeft in haar hoedanigheid van Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN tussen 2008 en 2014, mee aan de samenstelling van vier fact finding missies gericht tegen Israël - dat was meer dan enig ander land; verwijzingen naar Israël als een apartheidsregime" zijn verschenen in verklaringen waar Pillay zich bij heeft aangesloten, zelfs recentelijk nog.






De kwaadaardige bedoelingen van de VN-Mensenrechtenraad met betrekking tot Israël werden aangetoond. in haar beruchte Gaza-rapport dat werd uitgebracht na de Hamas-oorlog tegen Israël in 2008-2009. Daarin nam de VN-Mensenrechtenraad een resolutie aan waarin de Israëlische operatie werd gekarakteriseerd als "militaire agressie in Gaza". Het feit dat deze werd voorafgegaan door salvo's van Hamasraketten op Israëlische burgerdoelen werd volledig genegeerd door de VN.

(adaptatie van een tekst van ambassadeur Dore Gold) 

Het volledige rapport kan u via deze QR-code lezen, downloaden of doorsturen...


Israëlbasher Els Van Hoof 

In ons land is de Leuvense politica Els Van Hoof (CD&V) een vurige aanhangster  van Pillay's hoerageroep na dat er een 'blacklist' van bedrijven verscheen om de Israëlische economie te beschadigen. Van Hoof wenst een update van deze lijst met Belgische bedrijven. 
Ze steekt met haar haatdiscours de PvdA en Ecolo op links voorbij. Voor alle duidelijkheid Van Hoof is voorzitter van de Commissie Buitenlandse Betrekkingen maar zelfs deze functie leidt niet tot enige matiging in haar oproepen om Israëli's (lees Joden)  af te straffen. 






Reacties