De onverzadigbare anti-Joodse haatzaaierij toont niet de banaliteit van het kwaad maar de monsterlijkheid ervan

 Als we het mogen geloven hebben Palestijnen het recht om de gebieden die onder hun controle vallen volslagen Judenrein te maken. Het is daarom perfect redelijk dat Joden deze gebieden niet kunnen betreden zonder dat ze gelynchd of vermoord worden. Het verkopen van een eigendom aan een Jood waar ook levert de doodstraf op. 

Toch zullen Brigitte Herremans, Annemarie Gielen en duizenden anderen linkse rakkers en terreurliefhebbers die onze NGO's bemannen zich het recht toeëigenen om altijd en overal te verkondigen dat Israël - waar moslims dezelfde rechten hebben als alle andere gelovigen of seculieren-   een "Apartheidsstaat" is. En alsof het ook maar enige betekenis heeft buiten hun wokewappie-ideologie spreken ze graag over mensenrechtenschendingen, genocide, etnische zuivering, deportatie,  schendingen van het internationale recht, kolonisatie en vul maar aan. Als we hen mogen geloven hebben zelfs de pas geboren Pallies een sleutel van het huis van een betovergrootvader in het knuistje. Al heeft opoe  nooit in Israël gewoond. Niets laten deze engelen des lichts aan het toeval over als ze Israël kunnen bekladden. Daarbij maken ze steeds de bedenking vooraf dat kritiek op Israël geen antisemitisme is en daar hebben ze gelijk in. Maar het demoniseren van de enige democratische Joodse staat met laster en leugens toont wel degelijk dat het niet om de banaliteit van het kwaad gaat maar dat ze de  monsterlijkheid van het kwaad tentoon spreiden. 

De moordenaars van morgen verkondigen deze leugens dag in dag uit en ja hoor ze worden ook nog geloofd. Hieronder een greep "Om te kotsen". 





Reacties